dissabte, 8 de maig del 2021

EXCURSIÓ A MORNETA



A Morneta, ens esperen els pares de na Leonor, els seus padrins i na Leonor. Després d'una màgica arribada, escoltam amb atenció el papa de na Leonor que ens conta la història de la possessió.

Començam per una sala on hi ha una tafona i una sala que sembla un túnel, però no ho és, anys enrere era un aljub.







Ens seguim passejant i entram a una sala amb dos arcs gegants, anys enrere era un celler, també hi ha una capella, i un pati interior.




Ara ens toca entrar al menjador, quants de plats que hi ha a les parets!! I vàrem veure que estan col·locats en forma de triangle! I una sala que li diuen la sala blava, a veure si endevineu el perquè li diuen així? La sala blava té una xemeneia i el seu costat durant totes les generacions si han anat posant les altures dels nins, i com no, la marca de na Leonor també hi és present.





Anam direcció a l'exterior i ens trobam amb un llac, unes cascades, sembla que esteim a un lloc fantàstic! Hi podem veure peixos, i una petita tortuga!




Ens 
anam direcció cap a la muntanya i a mig camí...els follets i les fades com ja ens havien dit dies abans, ens duen una sorpresa!!!






I ara que ja no sabem si som nins i nines o fades i follets començam una excursió cap a la muntanya. Veim canets, porquets, ovelles i molta natura! No ens ho podem passar millor!









Moltes gràcies Lucia, Nicolas i Leonor per obrir-nos les portes de la vostra casa!